KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

W skład Rady Pedagogicznej Przedszkola nr 182 „Tajemniczy Ogród” w Warszawie wchodzi 17 nauczycieli:

  1. Pani Agnieszka Borowa – mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel dyplomowany
  2. Pani Małgorzata Spilarewicz - mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel mianowany
  3. Pani Anna Cybotor - licencjat z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel stażysta
  4. Pani Ilona Bartosiak – licencjat z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel kontraktowy
  5. Pani Janina Tiereszko - licencjat z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel mianowany
  6. Pani Katarzyna Panas - mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel mianowany
  7. Pani Dominika Łataś - mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel mianowany
  8. Pani Marzena Tylkowska - mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel dyplomowany
  9. Pani Anna Kausa - Wójcik- mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel kontraktowy
  10. Pani Anna Polakowska – mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel mianowany
  11. Pani Kamila Małyszko - mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel kontraktowy
  12. Pani Joanna Kroszkiewicz – mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel mianowany
  13. Pani Paulina Kołakowska- mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel kontraktowy
  14. Pani Agata Łyczkowska – mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel mianowany
  15. Pani Anna Stępkowska - mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel kontraktowy
  16. Pani Agnieszka Dąbrowska- mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel mianowany
  17. Pani Marta Gałkiewicz - mgr z przygotowaniem pedagogicznym, stopień awansu: nauczyciel kontraktowy

Kompetencje Rady Pedagogicznej określa art. 70 Ustawy z dnia 14 grudnia 2016 r. Prawo oświatowe oraz Regulamin Rady Pedagogicznej

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole nr 182 "Tajemniczy Ogród" w Warszawie
odpowiada: Agnieszka Borowa
data: 23-10-2018
wytworzył: Agnieszka Borowa
data: 23-10-2018
data: 23-10-2018
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

    Statystyka odsłon tej strony:

    Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 87